Cookie-urile      Politica de confidențialitate
ARTICOLE Protopopiatul Ortodox Roman Blaj

Sărbătorim împreună la Bucerdea Grânoasă Centenarul României "Trăiască ROMÂNIA! "


        Duminică, 25 noiembrie2018 ,Parohia Ortodoxă “Bucerdea Granoasă” a vrut să fie parte la sărbătorirea Centenarului Marii Uniri din 1918. În acest sens, în virtutea parteneriatelor de colaborare pe care parohia le are cu Școala “Ion Maiorescu” din localitate și Școala Gimn. “Toma Cocișiu” Blaj, a organizat un spectacol cu cântece patriotice și colinde, prezentat de elevii celor două instituții la finalul liturghiei duminicale.
        Mulțumim tuturor celor implicati în reușita evenimentului :doamnelordirectoare prof.înv.primar Florea Monica și prof.dr.Dulău Alina, de asemenea doamnelor profesoare coordonatoare ale grupurilor: prof.consilier educativ Carnaț Mona-Carmen, prof.Floreta Popescu și prof.Mirela Petrut, elevilor de la Bucerdea Granoasăși Grupului Folk “Flori de cântec românesc” al Școlii Gimnaziale “Toma Cocișiu” Blaj.
        Evenimentul a fost o reușită,dovadă fiind numărul foarte mare de credincioși prezenti, a  autorităților, a domnului primar Aldea Ioan,toti fiind sensibilizați de inocența cu care copiii au reușit să transmită emoția evenimentului de acum 100 de ani.

                                                                                                                Preot Paroh,
                                                                                                                                                Dan DULĂU